026 - 4424866 info@autovandenbrink.nl

Renault captur occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Captur occasion? De Renault Captur is nog maar sinds 2013 in productie en toch hebben wij bij Van den Brink dit model al meerdere malen als occasion kunnen leveren. Deze prachtige crossover van Renault ziet er hypermodern uit en straalt het nieuwe design van Renault uit. Een krachtige compacte auto voor op harde en onverharde wegen.

Renault captur tweedehands

De Renault Captur occasions die wij leveren zijn zo goed als nieuw met vaak nog maar weinig kilometers op de teller. Deze modellen kunnen wij tweedehands leveren en zijn dan soms nog geen jaar oud. Wij leveren zowel benzine- als dieseluitvoeringen van de Captur en controleren onze occasions altijd zeer grondig. Een 2e hands Renault Captur via Van den Brink betekent dus een mooie compacte SUV die als nieuw voelt en er ook zo uitziet.

Ruime ervaring in tweedehands Capturs

Ons bedrijf heeft al meer dan een halve eeuw ervaring met Renault en wij staan dan ook bekend om onze betrouwbare service en kennis van zaken. Ook de nieuwste modellen van Renault, zoals de Captur, zijn bij ons in de beste handen. Kom vooral eens langs om te kijken welke Renault Captur occasions wij momenteel kunnen bieden.

Voor meer informatie over onze occasions zoals die van de Captur kunt u ook contact met ons opnemen via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026 – 4424866

Contact

   

  Contactgegevens

  Rosendaalsestraat 437-439
  6824 CK Arnhem
  T: 026 - 4424866
  E: info@autovandenbrink.nl

   

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 8:00-17:30
  Zaterdag 9:30-14:00

  4/5
  Zeven jaar geleden een Twingo bij Van den Brink gekocht. Heel prettig bedrijf gebleken. Reden om twee jaar gelden de auto te ruilen voor een jonger exemplaar. Ook hierbij bleek deze garagehouder en zijn personeel goed met ons mee te denken. Ook het wisselen van de banden verloopt boven verwachting. Kortom, een bedrijf dat ik graag aanbeveel.
  5/5
  Via internet de auto gezien bij Van den Brink waar naar ik op zoek was. Bij binnenkomst gelijk al een goed gevoel, een soort garage waar je gewoon ook nog voor een kop koffie langs kan gaan en waar de klant centraal staat. Alles is bespreek baar en ik kon zelfs de auto eerder ophalen. In deze tijd een nieuwe klant zo vertrouwen, respect! De auto top afgeleverd, met een tasje met daarin spulletjes tbv de veiligheid in de auto en we kregen ook nog een super lekkere taart met mijn nieuwe kenteken erop. Een aanrader deze garage!

  Rosendaalsestraat 437-439 6824 CK Arnhem

  Share This