026 - 4424866 info@autovandenbrink.nl

Renault Fluence occasions bij Van den Brink

De Renault Fluence is in Nederland alleen als elektrische uitvoering op de markt gebracht. In het buitenland zijn er ook versies met verbrandingsmotor gelanceerd. Wij hebben als garage occasions van Renault uit verschillende landen en kunnen dus zowel de elektrisch Renault Fluence Z.E. tweedehands aanbieden als de Renault Fluence met benzine- of dieselmotor.

Tweedehands Renault Fluence

De Renault Fluence staat in Nederland bekend als de elektrische sedan van Renault. Omdat wij al meer dan een halve eeuw gespecialiseerd zijn als onderhoudsadres van diverse Renault modellen hebben wij al veel ervaring opgedaan met de elektrische Renaults. Als u dus een van onze Renault Fluence occasions overweegt, dan bent u verzekerd van betrouwbare en ervaren specialisten.

Renault Fluence kopen bij de specialist

Van den Brink is een betrouwbare dealer met zeer veel kennis over de diverse modellen van Renault. Al onze occasions zijn grondig gecontroleerd en met een Renault Fluence uit onze garage zult u nog jaren vooruit kunnen.

Wilt u meer informatie over de Renault Fluence en onze occasions? Neem dan contact met ons op per mail: info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026 – 4424866

Contact

   

  Contactgegevens

  Rosendaalsestraat 437-439
  6824 CK Arnhem
  T: 026 - 4424866
  E: info@autovandenbrink.nl

   

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 8:00-17:30
  Zaterdag 9:30-14:00

  4/5
  Ooit 'per ongeluk' bij Van de Brink terechtgekomen. Nooit meer weggegaan! Dit bedrijf is HET voorbeeld als het gaat om kennis van het product en klantgerichtheid. Onze ervaring is dat Van de Brink de klant en zijn/haar wensen vooropsteld. Wij rijden nu al weer onze vijfde auto. Koop en verkoop zijn altijd goed gegaan. Onderhoud is gewoon een kwestie van bellen en afspraak=afspraak! Als er eens wat aan de auto mankeert, dan wordt dat zo snel mogelijk, en als het moet ter plaatse, opgelost. Wij zijn altijd weer snel 'en route'. Ook de monteurs kennen de auto's door en door, begrijpen snel wat er aan de hand is en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Sinds kort hebben wij ook onze autoverzekering via Van den Brink afgesloten toen we onze huidige auto kochten. Letterlijk vijf minuten werk en nog goedkoper dan de verzekering die we hadden! Als aandacht, service en kennis van zaken belangrijk zijn, dan is dit bedrijf een aanrader!
  5/5
  Per toeval zijn wij bij Van den Brink terecht gekomen. Wij waren op zoek naar een occasion Renault Scenic diesel/automaat. Hiervoor ben je genoodzaakt op zoek te gaan via internet. Bij Van den Brink stond er een die ons wel aanstond. Wij zijn wezen kijken en de ontvangst was al heel bijzonder; geen "gladde verkopers" maar zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken. Je voelt je er meteen op je gemak. Nadat wij een proefrit met onze gewenste auto hadden gemaakt zijn we er met de prijs snel uitgekomen. Ook hierbij hebben wij het gevoel een eerlijke prijs te betalen. Vandaag hebben wij de auto opgehaald en deze stond er tiptop bij. Ze namen alle tijd om de vragen die wij hadden over de werking van de auto te beantwoorden. Ook voor ons was er een overheerlijke taart met ons nieuwe kenteken daarop, erg leuk. Het gevoel is zeer goed bij dit bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Echt een aanrader als je Renault wilt rijden!

  Rosendaalsestraat 437-439 6824 CK Arnhem

  Share This