026 - 4424866 info@autovandenbrink.nl

Renault Kadjar occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Kadjar occasionJawel, zelfs de Renault Kadjar kunnen wij u al tweedehands leveren! Dit model SUV dat in 2015 geïntroduceerd werd door Renault is de eerste compacte SUV die Renault levert. De Kadjar is een moderne ruime en krachtige auto voor een mooie prijs.

Renault Kadjar tweedehands

De Kadjar is een van de nieuwste modellen van Renault en bestaat in vijf verschillende uitvoeringen. En Van den Brink heeft diverse occasions van dit model kunnen leveren. Door onze jarenlange ervaring met Renault kunnen wij ook occasions leveren die nog geen jaar oud zijn en dus zo goed als nieuw. Wij controleren onze occasions altijd uiterst grondig en staan dan ook bekend om onze betrouwbare verkopen. Heeft u uw oog laten vallen op de Renault Kadjar? Kom dan vooral eens bij ons langs om onze occasions van dit model te bekijken.

Informatie over de tweedehands Renault Kadjar

Wilt u weten welke Renault Kadjar occasions wij momenteel in de verkoop hebben of wilt u meer over de Kadjar weten? Kom dan eens langs of neem contact met ons op via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026 – 4424866

Contact

   

  Contactgegevens

  Rosendaalsestraat 437-439
  6824 CK Arnhem
  T: 026 - 4424866
  E: info@autovandenbrink.nl

   

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 8:00-17:30
  Zaterdag 9:30-14:00

  4/5
  Gezond bedrijf dat klaar staat voor zijn klanten
  5/5
  Per toeval zijn wij bij Van den Brink terecht gekomen. Wij waren op zoek naar een occasion Renault Scenic diesel/automaat. Hiervoor ben je genoodzaakt op zoek te gaan via internet. Bij Van den Brink stond er een die ons wel aanstond. Wij zijn wezen kijken en de ontvangst was al heel bijzonder; geen "gladde verkopers" maar zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken. Je voelt je er meteen op je gemak. Nadat wij een proefrit met onze gewenste auto hadden gemaakt zijn we er met de prijs snel uitgekomen. Ook hierbij hebben wij het gevoel een eerlijke prijs te betalen. Vandaag hebben wij de auto opgehaald en deze stond er tiptop bij. Ze namen alle tijd om de vragen die wij hadden over de werking van de auto te beantwoorden. Ook voor ons was er een overheerlijke taart met ons nieuwe kenteken daarop, erg leuk. Het gevoel is zeer goed bij dit bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Echt een aanrader als je Renault wilt rijden!

  Rosendaalsestraat 437-439 6824 CK Arnhem

  Share This