026 - 4424866 info@autovandenbrink.nl

Renault Kangoo occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Kangoo occasionDe Renault Kangoo is de ideale auto om te gebruiken voor het vervoer van personen en goederen. Een mooie combinatie van MPV en bestelwagen die al bijna twintig jaar in productie is. In deze periode zijn er inmiddels al meerdere versies van de Kangoo op de markt gebracht en kunnen wij dan ook vaak verschillende occasions te koop aanbieden.

Renault Kangoo
Renault Kangoo
Renault Kangoo
Renault Kangoo

Renault Kangoo tweedehands

Wij hebben al meer dan vijftig jaar ervaring met het merk Renault en zijn bij Van den Brink dan ook zeer bekend met de diverse uitvoeringen van de Renault Kangoo. Wij leveren tweedehands modellen uit zowel de eerste als de tweede serie en Kangoos met benzine- of dieselmotor of zelfs de nieuwere elektrische modellen.

Renault Kangoo’s Kopen bij de ervaren dealer

Misschien zoekt u een bestelauto die nog geen jaar oud is of een van de wat oudere occasions, bij Van den Brink is er altijd wel een Renault Kangoo die aan uw wensen voldoet en die ook nog eens compleet gecontroleerd is door onze vakkundige medewerkers. Onze Renault occasions zijn zo betrouwbaar als een nieuwe Renault.

Contact

Wilt u meer informatie over de Renault Kangoo Occasions die wij momenteel kunnen leveren? Neem dan contact met ons op per mail: info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026 – 4424866

Contact

   

  Contactgegevens

  Rosendaalsestraat 437-439
  6824 CK Arnhem
  T: 026 - 4424866
  E: info@autovandenbrink.nl

   

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 8:00-17:30
  Zaterdag 9:30-14:00

  5/5
  Via internet de auto gezien bij Van den Brink waar naar ik op zoek was. Bij binnenkomst gelijk al een goed gevoel, een soort garage waar je gewoon ook nog voor een kop koffie langs kan gaan en waar de klant centraal staat. Alles is bespreek baar en ik kon zelfs de auto eerder ophalen. In deze tijd een nieuwe klant zo vertrouwen, respect! De auto top afgeleverd, met een tasje met daarin spulletjes tbv de veiligheid in de auto en we kregen ook nog een super lekkere taart met mijn nieuwe kenteken erop. Een aanrader deze garage!
  4/5
  Ooit 'per ongeluk' bij Van de Brink terechtgekomen. Nooit meer weggegaan! Dit bedrijf is HET voorbeeld als het gaat om kennis van het product en klantgerichtheid. Onze ervaring is dat Van de Brink de klant en zijn/haar wensen vooropsteld. Wij rijden nu al weer onze vijfde auto. Koop en verkoop zijn altijd goed gegaan. Onderhoud is gewoon een kwestie van bellen en afspraak=afspraak! Als er eens wat aan de auto mankeert, dan wordt dat zo snel mogelijk, en als het moet ter plaatse, opgelost. Wij zijn altijd weer snel 'en route'. Ook de monteurs kennen de auto's door en door, begrijpen snel wat er aan de hand is en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Sinds kort hebben wij ook onze autoverzekering via Van den Brink afgesloten toen we onze huidige auto kochten. Letterlijk vijf minuten werk en nog goedkoper dan de verzekering die we hadden! Als aandacht, service en kennis van zaken belangrijk zijn, dan is dit bedrijf een aanrader!

  Rosendaalsestraat 437-439 6824 CK Arnhem

  Share This