026 - 4424866 info@autovandenbrink.nl

Renault Koleos occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Koleos occasionDe Renault Koleos is de wat onbekendere SUV in Nederland. Deze auto is slechts een paar jaar verkocht op de Nederlandse markt, maar gelukkig kunnen wij nog steeds diverse occasions leveren. De auto was wel een groot succes in andere landen zoals België en Duitsland en u kunt dus ook de allerlaatste edities van de Renault Koleos bij ons kopen als tweedehands model.

renault koleos tweedehands

De Koleos is een echte Renault en daar hebben we bij Van den Brink veel kennis van. Al sinds 1963 onderhouden wij Renaults en wij staan dan ook bekend als betrouwbare partner en een vertrouwd adres voor Renault occasions. Wij hebben ook al vanaf het begin ervaring met de Renault Koleos en leveren dan ook goed gecontroleerde occasions van deze krachtige SUV.

Informatie bij het kopen van een Renault Koleos

Wilt u meer weten over de laatste modellen van de Renault Koleos en welke occasions wij zoal in de aanbieding hebben van deze krachtige SUV? Neem dan contact met ons op via mail: info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026 – 4424866

Contact

   

  Contactgegevens

  Rosendaalsestraat 437-439
  6824 CK Arnhem
  T: 026 - 4424866
  E: info@autovandenbrink.nl

   

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 8:00-17:30
  Zaterdag 9:30-14:00

  4/5
  Zeven jaar geleden een Twingo bij Van den Brink gekocht. Heel prettig bedrijf gebleken. Reden om twee jaar gelden de auto te ruilen voor een jonger exemplaar. Ook hierbij bleek deze garagehouder en zijn personeel goed met ons mee te denken. Ook het wisselen van de banden verloopt boven verwachting. Kortom, een bedrijf dat ik graag aanbeveel.
  4/5
  Ook voor ruiten in de Twizzy is dit een goed adres! Een aanrader!

  Rosendaalsestraat 437-439 6824 CK Arnhem

  Share This