026 - 4424866 info@autovandenbrink.nl

Renault modellen

Ben jij op zoek naar een van onze Renault modellenVoor de allerbeste tweedehands Renault gaat u natuurlijk naar een betrouwbare partner. Autobedrijf van den Brink heeft al meer dan een halve eeuw ervaring met het onderhoud en de verkoop van 2e hands Renaults. Vanaf 1963 hebben wij al ervaring met alle modellen van de Franse fabrikant en kennis van de specifieke kenmerken van Renault. Van de introductie van de Renault 8 tot de hypermoderne elektrisch Renault Twizy: Wij zijn uw betrouwbare leverancier van alle Renault occasions.

Renault Captur
Renault Modus
Renault Kangoo
Renault Kadjar

Vereniging Specialisten Renault voor 2e hands Renaults

Omdat wij bij Van de Brink al zolang service bieden op het gebied van Renault zijn wij officieel lid van de Vereniging Specialisten Renault (VSR). Dit betekent dat occasions die u bij ons koopt onder dezelfde service- en garantievoorwaarden vallen als nieuwgekochte modellen. En u bent verzekerd van een betrouwbare koop.

Bij ons kunt u tweedehands Renaults kopen

Als VSR-lid hebben wij nauwe contacten met diverse Renault-dealers en kunnen wij occasions leveren die soms nog zo goed als nieuw zijn. Zoekt u een speciale Renault occasion? Vraag het ons en we zullen er alles aan doen om de occasion die u wenst te leveren.

Voor vragen over de allernieuwste tweedehands Renaults en onze betrouwbare service kunt u altijd eens langskomen bij ons bedrijf. U kunt ook contact met ons opnemen via: info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026 – 4424866

Contact

   

  Contactgegevens

  Rosendaalsestraat 437-439
  6824 CK Arnhem
  T: 026 - 4424866
  E: info@autovandenbrink.nl

   

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 8:00-17:30
  Zaterdag 9:30-14:00

  5/5
  Per toeval zijn wij bij Van den Brink terecht gekomen. Wij waren op zoek naar een occasion Renault Scenic diesel/automaat. Hiervoor ben je genoodzaakt op zoek te gaan via internet. Bij Van den Brink stond er een die ons wel aanstond. Wij zijn wezen kijken en de ontvangst was al heel bijzonder; geen "gladde verkopers" maar zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken. Je voelt je er meteen op je gemak. Nadat wij een proefrit met onze gewenste auto hadden gemaakt zijn we er met de prijs snel uitgekomen. Ook hierbij hebben wij het gevoel een eerlijke prijs te betalen. Vandaag hebben wij de auto opgehaald en deze stond er tiptop bij. Ze namen alle tijd om de vragen die wij hadden over de werking van de auto te beantwoorden. Ook voor ons was er een overheerlijke taart met ons nieuwe kenteken daarop, erg leuk. Het gevoel is zeer goed bij dit bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Echt een aanrader als je Renault wilt rijden!
  5/5
  Via internet de auto gezien bij Van den Brink waar naar ik op zoek was. Bij binnenkomst gelijk al een goed gevoel, een soort garage waar je gewoon ook nog voor een kop koffie langs kan gaan en waar de klant centraal staat. Alles is bespreek baar en ik kon zelfs de auto eerder ophalen. In deze tijd een nieuwe klant zo vertrouwen, respect! De auto top afgeleverd, met een tasje met daarin spulletjes tbv de veiligheid in de auto en we kregen ook nog een super lekkere taart met mijn nieuwe kenteken erop. Een aanrader deze garage!

  Rosendaalsestraat 437-439 6824 CK Arnhem

  Share This