026 - 4424866 info@autovandenbrink.nl

Renault Twingo occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Twingo occasionHet succesnummer van Renault is natuurlijk de Twingo. Of u nu een wat ouder model zoekt of een bijna splinternieuwe uitvoering van de laatste Twingo uitvoering, Van den Brink heeft diverse occasions van de Renault Twingo in de verkoop.

Renault Twingo tweedehands

De Twingo wordt alweer bijna 25 jaar gemaakt door Renault en kent dan ook diverse uitvoeringen, maar de kenmerken van deze compacte stadsauto blijven herkenbaar. De wendbare Twingo is de stadsauto bij uitstek.

Renault Twingo kopen bij de specialisten

Bij Van den Brink hebben wij ons al meer dan een halve eeuw gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van Renault occasions. We hebben dan ook ervaring met de Renault Twingo sinds de introductie van dit model. Als u een van onze Twingo occasions koopt kunt u er dus op vertrouwen dat u een betrouwbare Renault aanschaft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Contact

Of u nu een oudere uitvoering van de Twingo zoekt of een van de allernieuwste uitvoeringen; Wij kunnen u helpen aan de Renault Twingo naar uw smaak. Kom eens langs bij ons bedrijf om het aanbod te bekijken of neem contact met ons op via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026 – 4424866

Contact

   

  Contactgegevens

  Rosendaalsestraat 437-439
  6824 CK Arnhem
  T: 026 - 4424866
  E: info@autovandenbrink.nl

   

  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 8:00-17:30
  Zaterdag 9:30-14:00

  4/5
  Ooit 'per ongeluk' bij Van de Brink terechtgekomen. Nooit meer weggegaan! Dit bedrijf is HET voorbeeld als het gaat om kennis van het product en klantgerichtheid. Onze ervaring is dat Van de Brink de klant en zijn/haar wensen vooropsteld. Wij rijden nu al weer onze vijfde auto. Koop en verkoop zijn altijd goed gegaan. Onderhoud is gewoon een kwestie van bellen en afspraak=afspraak! Als er eens wat aan de auto mankeert, dan wordt dat zo snel mogelijk, en als het moet ter plaatse, opgelost. Wij zijn altijd weer snel 'en route'. Ook de monteurs kennen de auto's door en door, begrijpen snel wat er aan de hand is en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Sinds kort hebben wij ook onze autoverzekering via Van den Brink afgesloten toen we onze huidige auto kochten. Letterlijk vijf minuten werk en nog goedkoper dan de verzekering die we hadden! Als aandacht, service en kennis van zaken belangrijk zijn, dan is dit bedrijf een aanrader!
  4/5
  Zeven jaar geleden een Twingo bij Van den Brink gekocht. Heel prettig bedrijf gebleken. Reden om twee jaar gelden de auto te ruilen voor een jonger exemplaar. Ook hierbij bleek deze garagehouder en zijn personeel goed met ons mee te denken. Ook het wisselen van de banden verloopt boven verwachting. Kortom, een bedrijf dat ik graag aanbeveel.

  Rosendaalsestraat 437-439 6824 CK Arnhem

  Share This